Merre száll a Szabadmadár?

Merre száll a Szabad madár?Megemlékezés és előadás a magyar történelem szabadságharcairól, a magyar nép szabadságvágyáról

Egykor és Ma
2020. október 24.
9.30 - 12.00
St. Virgil, Salzburg

A SalzUNG szervezésében,
az Innsbrucki Magyar Főkonzulátus támogatásával


A rendezvény személyes és online jelenléttel látogatható. A személyes részvétel a koronavírus okozta helyzet miatt sajnos limitált, előzetes regisztráció feltétlenül szükséges. 
Kérünk szépen jelezd előre részvételi szándékod nekünk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A rendezvényen Angi Anita történész Szabadságharcok a magyar történelemben - tényekről, eredményekről, lehetőségekről, néplélekről címmel illetve Péterfi Frank Mária  pszichológus a magyar diaszpóra identitásról tart előadást.

Figyelem: az előadásokat követően kvízjátékra hívjuk a jelenlevőket, melynek nyereménye egy kétszemélyes wellness kirándulás.
A rendezvény zárásaként háromfogásos finom ebédre invitáljuk a részvevőket.

A délelőtti program online követőinek is hirdetünk játékot, a nyerteseket és a résztvevőket egyaránt értékes nyeremények várják. 

Jelképes támogatás: 10€ (Előadások, kávészünet, nyereményjáték, ebédmeghívás, jó társaság benne foglaltatik.)

A rendezvénynek a St. Virgil, Salzburg konferencia centrum, Rupertsaal külső terem (Ziegelstadelstraße 9, 5026 Salzburg) kellemes környezete ad otthont, megközelítése:
Tömegközlekedéssel: 7 busz, Ernst-Grain-Straße megálló
Autóval: parkolási lehetőség a St. Virgil saját parkolójában

Várjuk a találkozást, s addig is barátsággal üdvözöl  benneteket a SalzUNG csapatából,

Kotolácsi Mikóczy Ilona

tamogatoink